Årets første trening i terapibassenget på Diakonhjemmet

Da var jeg endelig klar for en ny time i fellesvaskeri på Diakonhjemmet sykehus. I dag hadde vi en ny fysioterapeut som skulle trene oss. Hun gjorde en veldig bra jo, og alle som var i bassenget var fornøyd med jobben hun gjorde.

Skal bli godt å få vasket seg litt

 

Timen er på 45 minutter og i løpet av denne tiden forbrant jeg 417 kalorier og fettforbrenningen av kalorier var på 35%. Noe som er veldig bra. Da forbrant jeg godt med fett. Jeg lå i sone 1 til 3, i gjennom hele timen, og makspulsen var på 160, mens gjennomsnittspulsen var på 120.  Så nå er det bare å glede seg til neste uke, og en ny time. For må nyte dette så lenge vi har bassenget.

Klar som bare det, for en time med trening

 

Etter denne uken er det 10 uker til terapibassenget på Diakonhjemmet sykehus stenger. Det er fortsatt ikke for sent å snu for ledelsen på sykehuset. Her må kommunen, sykehuset og helse sør/øst møtes for å finne en løsning. Men problemet stammer fra den rød/grønne regjeringen som innførte samhandlingsreformen uten å tenke godt nok i gjennom hva de vedtok. Dagens regjering viderefører bare det stortinget ble enige om. Men alle bør hjelpe oss slik at vi kan beholde terapibassenget, for det finnes ingen andre basseng i Oslo som holder 34 grader og er universelt utformet. #oslorevmatikere #mittlivmedas #norskrevmatikerforbund #norge #sarkiodose @diakonhjemmetsykehus @revmatikerforbundet @benthoie @erna_solberg @raymond.johansen #ingamartethorkildsen @rinamariann
#januar2017 #oslo #quicksilver #2xu #terapibasseng #varmtvannsbasseng #trening #blogg

 

1 kommentar

Siste innlegg