Nytt intervju den 29.06.17

Ja, så har jeg blitt intervjuet en gang til. Denne gangen av en journalist som laget et bilag som fulgte med Aftenposten torsdag den 29.06.17. Dette bilaget fikk navnet folkehelse. Men beklager til de som ikke har fått lest dette i papirutgave. Det var kun billag i Oslo og Akershus, men nå har dere mulighet til å lese det her.

Enkelte synes kanskje at jeg har vært for mange ganger i media i det siste. Men da jeg valgte å gå inn som frivillig i Norsk Revmatikerforbund, var dette for å få ut informasjon om sykdommen jeg har. Dette i et håp om å kunne hjelpe andre som kanskje kommer i samme situasjon. Samt at jeg vil informere om Norsk Revmatikerforbund. Så nå bruker jeg mine krefter på Norsk Revmatikerforbund og håper at jeg greier å hjelpe noen til en bedre hverdag.

Jeg opplevde flere tegn på AS (bekhterev) i tidlig alder, men fastlegen som familien hadde den gangen tok ikke tak i dette. Jeg fikk beskjed om at smertene jeg hadde skyldes voksesmerter. Men nå i ettertid vet jeg at det ikke var dette jeg hadde, men at det var starten på AS (bekhterev)

Så her kan du lese intervjuet

Bildet er tatt av Emma Wirenhed/Mediaplanet

 

Men hadde håper at de hadde brukt noen andre bilder av meg, for er jo noen kilo lettere nå. Selv om vekten har gått litt opp igjen.

Har du enten revmatisme eller muskel og skjelett plager, vil jeg anbefale deg å melde deg inn i Norsk Revmatikerforbund. Vi kjemper for at du skal få en bedre hverdag.

Du kan trykke på denne linken for å melde deg inn.

#mittlivmedas #bekhterev #aftenposten #folkehelse #revmatiker #revmatisme #norskrevmatikerforbund #frivillig #intervju #muskelogskjelettplager #mediaplanet #altomdinhelse #helse