Prosjekt sommerkropp 2017

Ja det er sikkert en del som lurer på hvordan det går med prosjektet sommerkropp 2017. Og hva skal jeg si til dere. Jo prosjektet er skrinlagt og dere lurer da sikkert på hvorfor og hva som har skjedd.

Jeg var jo så godt i gang, men dessverre er jeg ikke så sterk som jeg trodde.

Jo, grunnen er egentlig veldig enkel. Grunnen til at jeg startet dette prosjektet var at jeg ønsket å vise hva jeg kan få til, samt imponere en person jeg traff i fjord sommer. For denne personen var mye sprekker en meg og jeg ønsket ikke å henge etter når vi skulle møtes for nye turer sammen, eller når vi skulle delta på konkurranser sammen. For vi skulle jobbe sammen mot felles mål som vi satte oss. Og dette og du har vært min motivasjon.

Jeg har jobbet hardt for nå disse målene og har lagt ned mye svette og tårer, for å komme ditt jeg var. Har greid å gjennomføre to av målene vi satte oss sammen, men dette alene da du var syk. Det var å gjennomføre halvbirken på 25km og 34km under Reistadløpet, samt at jeg gikk halve Holmenkollmarsjen som bonus. Dette da jeg vant en billett til Holmenkollmarsjen. Så godt fornøyd med starten. Men det siste skirennet jeg skulle delta på gikk av stabelen i påsken, men uten meg på startstreken. Da jeg ikke var velkommen, der det siste skirennet skulle gå.

Ja, Alt håp er ute 🙁

 

Nå har jeg ikke trent siden påsken, for ting har skjedd og jeg har fått meg en knekk som jeg sliter med å komme over. Jeg trodde jeg var stor og sterk og ville greie å komme igjennom dette også. Men dette har jeg ikke greid. Det er nå på nytt lettere å ty til usunne matvarer, noe som har ført til at vekten igjen går oppover. Jeg hadde greid å komme ned til 83 kilo, mens nå er vekten oppe på 87 kilo igjen. Målet var å komme under 80 kilo, så det blir ingen sommerkropp på meg i år heller.

Så etter å ha tenkt og prøvd å komme i gang igjen, har jeg kommet til det drastiske punkt at jeg ikke greier dette selv. Jeg gjør da som våre store idrettsstjerner, man oppsøker hjelp. Så nå har jeg vært hos fastlegen og fått henvising time en psykolog og håper at psykologen kan hjelpe meg til å komme videre i livet og at jeg ikke må vente alt forlenge.

For vi har jo også satt tre mål for høsten, så får vi se om jeg greier å gjennomføre disse. Men da må kroppen og sinn på nytt lystre. For uten kropp og hode kommer jeg ikke langt.

Jeg håpet at 2017 skulle bli mitt år, men 2017 har bare gitt meg problemer. Først mistet jeg turen min på behandlingsreiser til utlandet, da behandlingsreiser så at det ikke lengre var trykt å sende peronser til Tyrkia, så fikk jeg lavt jernlager, så fikk jeg lavt nivå med B12 vitamin og i tillegg har jeg mistet terapibassenget jeg fikk behandling og trening i. Trodde også jeg hadde fått en ny bestevenn, men tok hvis feil her også. I tillegg til dette har det vært problemer i familien. Vi var en liten og lykkelig familie, men det er den ikke lengre. Enkelte prøver å ødelegge familien min og snakker dritt og usannheter om noen i familien min som jeg er glad i og det liker jeg ikke. Dette går også inn på meg, og hvorfor kan ikke voksen oppføre seg som voksne. Istedenfor å oppføre seg som barn. Være ærlige og ikke lyve og komme med usannheter.

Men glad jeg har en hund som gir meg mye glede og noen turer hver dag. Til de som lurer på å kjøpe hund, ja gjør det. Selv om det er mye jobb, så er hunden alltid der for deg og den svikter deg ikke.

Min venn og hund, Clara

 

#mittlivmedas #sommerkropp2017 #prosjekt2017 #skrinlagt #halvbirken #reistadløpet #holmenkollmarsjen #vektøkning #trengerhjelp #fastlege #psykolog #revmatiker #revmatisme #bekhterev #minhund #tibetanskspaniel #althåpute #familie #vennskap #bestevenn #terapibasseng #behandlingsreiser #blogg

Min bestevenn er der alltid for meg

Onsdag den 21.06.2017 ble jeg bet med på tur av min bestevenn i gjennom mange år. Det er nå flere måneder siden vi var på tur sist sammen. Men jeg har hatt en liten tur i Trøndelag sammen med noen venner jeg har fått på behandlingsreiser. Så det var utrolig hyggelig at min gamle bestevenn på nytt ville ha meg med på tur.

Men jeg vil beklage at jeg ikke har vært med på så mange turer i det siste. Grunnen er at jeg trodde jeg hadde fått en ny bestevenn i fjord sommer, og brukte derfor mye tid på denne vennen. Men nå i ettertid er jeg glad for at fortsatt vil være min bestevenn. Selv om jeg sviktet deg i flere måneder.

Min bestevenn Skybert

 

Vi har ikke alltid vært enige og vi kan krangle så busta fyker, men når natten sniker seg inn over oss. Legger vi oss alltid som venner. Og jeg er utrolig glad for alle turene og samtalene vi har hatt. Uten deg hadde jeg gått under for lenge siden. Så tusen takk for at du fortsatt vil være min bestevenn.

Og til de av dere som ikke har fått lest de rette barnebøkene. Skybert er fantasivennen til Albert Åberg.

#mittlivmedas #revmatiker #revmatisme #utpåtur #utpåturaldrisur #bestevenn #vennskap #skybert #blogg #håp