Tusen takk Norsk Revmatikerforbund

I dag lå det en liten overraskelse i postkassen. Det er ikke ofte jeg får overraskelser i posten. For det meste er det reklame jeg får i posten og noen regninger.

Men setter utrolig pris på overraskelsen. Dette var alt for mye, men det gjør at jeg vil jobbe enda mer for Norsk Revmatikerforbund og hjelpe deres medlemmer og de som ikke er medlemmer til en bedre hverdag. Tenk at jeg på listen over de 50 likepersonene som registrerte mest aktivitet i 2017.

Tusen takk for gavekortet

For det å kunne hjelpe en annen person til å kunne takle diagnosen den har fått, gir meg så utrolig mye.

Det å være likeperson og tillitsvalgt i Norsk Revmatikerforbund er en givende jobb. Så skulle du få en revmatisk diagnose, er du ikke alene.

Norsk Revmatikerforbund har mange likepersoner rundt om i landet som kan hjelpe deg. Så enten kan du ringe NRF Hjelper deg, eller du kan gå inn på revmatiker.no å finne ditt fylke der. Her vil du finne likepersoner i ditt fylke.

Hvis du ønsker å snakke med en likeperson som har din diagnose, finner det diagnosespesifikke likepersoner også.

Likepersonene er der for å hjelpe deg.

Og hvis du skulle tenke, kanskje jeg kunne være en likeperson. Så ta kontakt med fylkeslaget i ditt fylke, så kan det hende at du også kan hjelpe andre til en bedre hverdag

#mittlivmedas #norskrevmatikerforbund #likeperson #nrfhjelperdeg #revmatiske #revmatiker #gave #overraskelse #tusentakk #blogg #frisklivsagent #revmatikerforbundet #diagnosespesifikk #diagnose #hjelpeandre #givendejobb #frivillig 

Kontroll hos øyelege 02.07.18.

Så var det fjerde kontroll av mitt venstre øye hos øyelegen min på Blikkøyeklinikk. Nå har jeg slitt med regnbuehinnebetennelse (iridocyklitt) på det venstre øyet i ca. en måned.

Men etter kontrollen i dag var øyelegen fornøyd. Nå er det kun litt betennelse igjen i det venstre øyet mitt. Jeg er også fornøyd, for er ikke lenger like lyssky som tidligere og greier nå å fokusere mer med det venstre øyet. 

Fotograf; Jan Halvard Relbe-Moe

Skal fortsette å dryppe øyet i tre uker til. Først en uke med fire dråper Spersadex, så en uke med to dråper Spersadex, så en uke med Spersadex. 

Så får vi håpe at regnbuehinnebetennelsen (iridocyklitt) er borte. Men når jeg er ferdig med å dryppe øyet er det gått 7 uker med dråper. Så denne gangen satt betennelsen hardere i en forrige gang.

Og glad jeg snart kan begynne å trene igjen, for nå roper kroppen etter mer aktiv bevegelse. Men får ta tiden til hjelp og starte rolig, når jeg kan starte opp igjen. For øyet er viktig å ta vare på.

#mittlivmedas #regnbuehinnebetennelse #øyelege #iridocyklitt #bekhterev #oslo #norge #blogg #ullevålsykehus #revmatiker #bekhterevs #spondyloartritt #ankyloserendespondylitt #radiografiskaksialspondyloartritt #spondyloartritt #betennelse #øye #iritis #spersadex #kontroll #blikkøyeklinikk #øyeklinikk