Dag 17 på Vintersol 02.11.18.

Så var helligdagen over og vi var tilbake til hverdagen med behandlinger og treninger. Men kroppen er sliten etter gårsdagens tur, så får se hvordan dagen blir.

Etter frokost ble det tid til klesvask i dag, for nå var det dårlig med rene underbukser og t-skjorter. Så da bar det av sted til vaskeriet jeg har funnet.

Ble to maskiner med vask i dag

 

Nådde akkurat matte tøy som varer i 30 minutter, og godt med litt tøyning etter gårsdagens fjelltur. For både høyre skulder og korsryggen verker. Etter matte tøy var det tid for litt styrketrening igjen. Så godt at det går slag i slag her nede. Kroppen hadde godt av 45 minutter matte styrke i dag,

Klar for matte tøy og styrke i det fri

 

Så var det tid for lunsj. Lunsjen i dag var god og vi fikk tiramisu til dessert. Men viktig å ikke spise for mye til lunsj, for etter lunsj er det fult program igjen.

Først 30 minutter med fot gruppe. Dette var godt på litt såre føtter, etter fjellturen i går.

Dette var godt for såre og stive føtter

 

Så bar det av sted til matte tøy og balanse som varer i 45 minutter. Her fikk jeg tøyd litt ekstra, samt prøvd ut balansen. Men både skulder og rygg takket for seg.

Så var vi klar for matte tøy/balanse

 

Dagens siste økt var med fysioterapeuten. Betennelsen i skulderen har økt, så først fikk jeg tens behandling i 20 minutter. Tens står for transkutan elektrisk nervesimulering og er en type elektroterapi som brukes for å lindre smerte. Små elektroder fra et batteridrevet apparat plasseres på hunde, som oftest på eller i nærheten av smerteområder. Gjennom disse elektrodene sendes svake elektriske impulser via nervene til hjerne. 

Så får håpe at tens behandlingen hjelper, men fikk bare fikset skulderen i dag. Skulle gjerne ha fått litt tens på korsryggen også. Etter behandlingen ble skulderen tapet på nytt. 

Tens behandling på høyre skulder

 

Men problemet her nede er at terapibassenget dreper både badebukser og tape. Så skal derfor ikke i bassenget i dag.

Til middag var det taco og det skal en jo ikke kimse av på en fredag. Så i dag var det en dag med topp mat her på Vintersol.

Men nå må såre føtter, stive lår, vond skulder og en korsrygg som verker legge seg i vater. For nå er smertene for store til at jeg orker å sitte oppe. Får ta en haug med piller. Så får vi håpe jeg for sove. Er kroppen like dårlig i morgen, så setter jeg sprøytene mine litt før skjema. 

#mittlivmedas #spania #tenerife #vintersol #begandlingsreiser #blogg #helse #trening #behandling #kronisksyk #revmatisme #bekhterev #bekhterevs #stateligebehandlingsreiser #revmatikere #ankyloserendespondylitt #radiografiskaksialspondyloartritt #spondyloartritt #rikshospitalet #trening #behandling #oakley #hokaoneone #tens #vaskeri #tensbehandling

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg