Dag 10 på Vintersol 26.10.18.

Ja, var spennende å våkne i dag, for spørsmålet var om vi fikk regn eller sol. Og ja, solen har vist seg fra sin beste side, men det kom en liten regnbyge på kvelden.

Kan ikke klage på dette været

 

Dagen i dag startet med frokost, Så ble det stol/pinne gruppe i 45 minutter. Etter dette ble det 30 minutter matte tøy, så 45 minutter matte styrke. Tok ikke parafin på hendene i dag. Da det er blitt den mest “håtte” behandlingen her på Tenerife. 

Etter lunsj startet jeg med 30 minutter fot gruppe, så var det bare å gjøre seg klar for timen med fysioterapi. I dag skulle jeg varme opp før timen, så det ble 20 minutter på tredemølla for timen. Var god og svett når fysioterapeuten kom. Med fysioterapeuten jobbet vi med balanse og styrking av lær og legger. 

Behandlings og treningsdagen avsluttes med 30 minutter avslapning. 

Etter dette bar det av sted til et vaskeri, for nå begynner det å bli lite rene klær igjen. Fikk vasket en maskin med treningstøy og en maskin med hverdagsklær. Så nå kan jeg gå en ny uke i møte med rene klær.

Jippi, snart rene klær

 

Familien prøvde middagen inne, men fant ut at vi måtte ut å få oss en litt bedre middag etter hvert.

 

Palme i solnedgangen

 

Men nå er det på tide å legge seg, for har en skulder som verker som et uvær. Så håper den snart blir bedre. Men stopper ikke opp med trening, selv om man har litt vondt.

 

#mittlivmedas #spania #tenerife #vintersol #begandlingsreiser #blogg #helse #trening #behandling #kronisksyk #revmatisme #bekhterev #bekhterevs #stateligebehandlingsreiser #revmatikere #ankyloserendespondylitt #radiografiskaksialspondyloartritt #spondyloartritt #rikshospitalet #venner #vaskemaskin #klesvask #vaskeri #solnedgang

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg