Dag 9 på Vintersol 25.10.18.

Så var vi kommet til dag ni her på Vintersol. Men det har ikke vært noen god start på dagen. Grunnen til dette er at det begynte å regne, lyne og tordne i går kveld. Og det har fortsatt i gjennom natten. Dette har ført til høy luftfuktighet, slik at natten ble veldig klam.

Men det som er rart her nede er at man må betale 80 euro i depositum for fjernkontrollen til aircondition på rommet. Stusser litt over dette, for dette er det første stedet jeg er på hvor man må betale depositum for en fjernkontroll. Så derfor prøver jeg å sove uten aircondition, men i natt skulle jeg gjerne ha hatt dette. Ble lite søvn i natt og en våt morgen.

Nytt terapibasseng utenfor døra

 

Så dagen startet med frokost, så matte tøy i 30 minutter. Før det ble matte styrke i 45 minutter. På matte tøy og styrke var det veldig mange personer i dag. Så litt trangt, men fikk høre at den ene basseng timen var avlyst. Så da går man til en annen trening istedenfor. Etter dette var det tid for lunsj, for viktig med mat og drikke. Under lunsjen kom det en ny liten regnbyge. Så får håpe at solen snart titter frem igjen.

Etter lunsj startet jeg med individuell fysioterapi. Her jobbet vi mer med den høyre skulderen, samt enda mer tøyning. For vi jobber med å få tint opp noen stive muskler og sene fester. Så kanskje jeg blir litt mykere før ferden går hjem.

Etter den individuelle fysioterapien, er det bare å komme seg på rommet for å skifte til badetøy. For nå er det på tide med litt trening i et terapibasseng som holder 34 grader og har saltvann. Her er planen å gjennomføre basseng 30 minutter kondisjon, så 15 minutters pause. Før man avslutter med 45 minutter basseng medel. I dag fikk vi også prøvd trening i terapibasseng mens det regner. Så etter dette bør jeg være ren.

Her er terapibassenget vi trener i

 

Dagen avsluttes med 45 minutter medisins yoga og en varm dusj. Så er det bare å spise middag og slappe av resten av dagen. 

Men denne “lille lykkelige familien” er blitt splittet i dag. Tante Kathrine har valgt bort resten av familien. Så de andre i familien er litt lei seg, så de har vært ute å trøstespist i dag. 

 

#mittlivmedas #spania #tenerife #vintersol #begandlingsreiser #blogg #helse #trening #behandling #kronisksyk #revmatisme #bekhterev #bekhterevs #stateligebehandlingsreiser #revmatikere #ankyloserendespondylitt #radiografiskaksialspondyloartritt #spondyloartritt #rikshospitalet #venner #terapibasseng #34grader #saltvann

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg