hits

Sprøyte nummer seks med Cosentyx satt

På mandag satte jeg sprøyte nummer seks med Cosentyx. Nå skal jeg sette sprøyte hver femte uke. Men håper at effekten blir bedre etter hvert. For de siste 14 dagene har ikke vært noe kjekke. Har hatt mye smerter i kroppen, noe som har ført til lite med trening. Men usikker på hva dette skyldes. Så skal bli godt å komme til kontroll hos revmatologen i februar. For er litt skeptisk til at det er fem uker mellom hver sprøyte som jeg skal sette neste sprøyte. Men dette er det ikke jeg som har bestemt, så lite jeg får gjort med dette. Må bare følge revmatologens råd og valg.

Da var sprøyte seks satt

 

Men håper jeg kan forsete med trening og behandlinger, slik jeg har gjort i det siste. For har fortsatt ikke kommet i mål med prosjektet sommer kropp innen juni 2017. Skal ned seks kilo til. Samt at jeg skal jo delta på en del ting i 2017, så fint om jeg greier å gjennomføre dette, slik at det blir en opptur og ikke flere nedturer. For 2017 skal bli mitt år.

#mittlivmedas #bekhterev #cosentyx #novartis #snartimål #livstilsendring #biologiskmedisin #blogg #trene #sprøyte 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv