hits

Tusen takk mamma og pappa

Jeg har lenge følt for å skrive noe om dette, og nå som jeg sitter og skjeder meg mens jeg har fått regnbuehinnebetennelse på venstre øye. Følte jeg at tiden var inne.

Grunnen til dette er at mamma og pappa nok en gang har stilt opp for meg.


 

Jeg har fått beskjed om å ta det litt med ro, slik at øyet kan få leget seg. Så nå passer de hunden min Clara for meg. Slik at jeg skal slippe å måtte gå ut med henne mellom fire og fem ganger om dagen.

De har alltid stilt opp for barna sine, og under oppveksten vår har det aldri stått på noe selv om vi til tider har slitt økonomisk. Da har bare pappa tatt på seg en ekstra jobb, slik at barna kunne drive med det vi ønsket av fritidsaktiviteter. Vi fikk lov til å prøve det vi måtte ønske. Noe jeg benyttet meg godt av. De har også stilt opp med frivillige verv i det vi drev med.

Og da jeg ble syk for 13 år siden, så stilte dere opp for meg, og dette har dere gjort i disse 13 årene. Så jeg er utrolig stolt av mammaen og pappen min, som stiller opp selv om de i de siste årene har hatt nok å slite med selv.

Uten dere så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Jeg hadde mest sannsynlig bodd på gata. Så tusen takk for at dere har stilt opp for meg. Og jeg står i evig takk nemlig hets gjeld til dere. Så skal jeg prøve å gi så mye jeg kan tilbake til dere. En bedre mamma og pappe en dere skal man lete lenge etter.

Jeg vet at mammaer og pappaer skal stille opp for sine barn, men det er ikke alle foreldre som gjør dette.

#mittlivmedas #kronisksyk #bekhterev #hverdensbestemamma #hverdensbestepappa 

2 kommentarer

stavangerinmyheart

08.01.2017 kl.21:02

så flott innlegg:) har og hatt det noen ganger... kjempevondt. Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld:)

mittlivmedas

08.01.2017 kl.21:13

stavangerinmyheart: Tusen takk, de fortjener så mye mer. Men skal prøve å gi tilbake det jeg orker og kan

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv