Dag 12 på Vintersol 28.10.18.

Ja, så var vi kommet til dag nummer 12. I natt har klokken blitt stilt en time tilbake. Så godt med en time ekstra søvn, for i natt har skulderen verket. 

Prøvde ut to av kremene som jeg kjøpte i går. den første virket ikke. Mens den andre funket litt.

Jeg bruker helgene til mye avslapping og lading av batterier for å kunne takle en ny uke med trening og behandlinger. Og den høyre skulderen trenger ville, men håpet at jeg skulle gå tapet den på plass i dag. Men fikk ikke hjelp til dette, så får prøve igjen i morgen.

Solen snart på vei ned

 

Dagen i dag har blitt brukt til å se noen episoder av Bodyguard på Netflix. Gleder meg til resten av episodene. For dette er en bra serie, så den bør du få med deg. 

Gikk også på pub for å se en fotballkamp sammen med noen andre som er interessert i engelsk fotball. 

Fikk også en dukkert i terapibassenget, men kun for å slappe av i dag. Så har ikke gjort mye, bare ladet batteriene.

Ellers ble det tapas til middag. Maten smakte veldig godt, men det tok alt for lang tid før vi fikk maten. Flere som bestilte etter oss fikk maten før oss. Så ikke fornøyd med servicen. 

 

#mittlivmedas #spania #tenerife #vintersol #begandlingsreiser #blogg #helse #trening #behandling #kronisksyk #revmatisme #bekhterev #bekhterevs #stateligebehandlingsreiser #revmatikere #ankyloserendespondylitt #radiografiskaksialspondyloartritt #spondyloartritt #rikshospitalet #venner #fridag #solnedgang #netflix 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg