hits

Vil i fred Børre Olsen

I går reiste Børre Olsen opp til himmelen, så vil i fred Børre.

Du tapte kampen mot hjernekreft, men du har gitt hjernekreft en stemme og et ansikt. Så tusen takk for at du har vært åpen om diagnosen du fikk. Du har hjulpet mange med din åpenhet.

Bildet av Børre Oslen, lånt fra Facebook siden til http://projectfuckcancer.no/

Tusen takk for at jeg fikk lov til å bli kjent med det på behandlingsreiser til Balcova i Tyrkia.

Håper at folk vil fortsette å støtte opp om prosjektet ditt Project Fuck Cancer.

Fuck Cancer armbånd - bildet er lånt fra siden http://projectfuckcancer.no/

Project Fuck Cancer er en fundraising hvor hele overskuddet går til støtte for kreftforskning. Børre har samlet mange internasjonale designere som alle utvikler hver sitt design på et produkt, og alle produktene blir lagt ut i nettbutikken. Dette er et samarbeid mellom investorer, designere og event-byråer.

http://projectfuckcancer.no/

Alle kjenner en som har hatt kreft, enten det er en i familien, en venn eller en bekjent. Og hadde det ikke blitt forsket på kreft, så hadde jeg mistet min pappa for to år siden. Så støtt opp om dette, for jo mer penger som går til forskning på kreft, jo flere vil overleve. Vi har ingen vi har råd til å miste.

#mittlivmedas #fuckcancer #kreft #hjernekreft #prosjektfuckcancer #støttopp #oslo #norge #november2017 #kreftforskning #børreolsen #vilifred #rip #blogg #behandlingsreiser #balcova #tyrkia 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv