hits

Ny trening i terapibasseng

Da er jeg i gang igjen med trening i terapibasseng. Nå foregår denne treningen på Cathinka Guldberg senteret på tirsdager og er i regi av Bekhterevforeningen Oslo og omegn. Denne gangen er jeg bare deltaker, så nå har jeg ikke noe ansvar. Så skal bli godt å kun tenke på meg selv.

Terapibassenget er forholdsvis nytt, men er dessverre litt mindre en bassenget som var på Diakonhjemmet sykehus og det er litt for grunt på det dypeste. Så vi som er over 180cm sliter litt med noen øvelser, men det går greit. Men garderobene er 100 ganger bedre en garderobene som var på Diakonhjemmet sykehus. Her er det fire dusjer så flere kan dusje samtidig og garderobene har ny skap, samt et handicap WC. Så der er det ingen ting å klage på.

Bilde av terapibassenget på Cathinka Guldberg senteret

Men vi får se de som trener oss er like bra som fysioterapeutene som trente oss tidligere. For nå skal bekhterevforeningen bruke frivillige til dette. Men de skal få lov til å prøve seg, før man gir tilbakemelding.

Men hun som stod for treningen denne uken, kan godt øke intensiteten med ca. 100% til neste gang hun skal ha trene oss. For dette var husmor trening og det er ikke denne gruppen vant til. De er vant til hard trening, med høy intensitet.

#mittlivmedas #norge #oslo #september2017 #terapibasseng #34grader #varmtvannsbasseng #basseng #trening #behandling #cathinkaguldbergsenteret #bekhterevforeningenosloogomegn #diakonhjemmetsykehus #revmatiker #bekhterev #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv