Da ble det et nytt intervju fredag den 21.04.17.

Tirsdag den 18.04.17. ble jeg kontaktet av en journalist student som sammen med to andre studenter, ville skrive litt om terapibasseng situasjonen i Oslo. Som den fornuftige personen jeg er, så sier jeg ikke nei til litt mer eksponering.

Så vi avtalte at vi skulle møtes utenfor Lovisenberg sykehus fredag den 21.04.17. hvor de skulle filme og intervjue meg. Vi jobbet også med at de skulle få filmet en gruppe i et terapibasseng i Oslo. Men dette uten hel, så de fikk en video som jeg har tatt i terapibassenget på Diakonhjemmet sykehus.

Men vi fikk komme inn og se terapibassenget på Cathinka Guldberg senteret, og dette terapibassenget er ca. 3,5år. Det er 4cm. dypere på det grunneste enn hva bassenget på Diakonhjemmet var og det er 6cm. grunnene på det dypeste en hva bassenget på Diakonhjemmet var. Et fint terapibasseng som er godt egnet for revmatikere. Måtte vi få flere slike terapibasseng i Oslo.

Terapibassenget på Cathinka Guldberg, foto: Alice Nordquist

 

Bassenget så veldig bra ut og det var universelt utformet, og de har skrudd opp temperaturen fra 32 grader til 34 grader. Så noe har politikeren fått med seg. Men det som er synd, er at over 700 revmatikere nå står uten et tilbud. Dette vil mest sannsynlig gå ut over livskvaliteten til disse revmatikerne. Så håper at politikerne i Oslo finner et tilbud til disse også.

http://journalen.hioa.no/innboks/2017/04/jan-halvard-ble-fratatt-sitt-behandlingstilbud

Oslo fylkeslag av Norsk Revmatikerforbund gir seg ikke med denne saken. Vi skal fortsette å jobbe med å kontakte politikere både lokalt i Oslo, men vi vil nå også jobbe mot politikerne på stortinget. For det er ikke riktig at revmatikeren skal falle mellom to stoler på grunn av samhandlingsreformen. Hvor rehabiliteringen skulle gå fra spesialisthelsetjenesten og over til kommunen. Nå legger spesialisthelsetjenesten ned sitt tilbud før kommunen har et tilbud oppe å gå. Kan dette være riktig. Noen må ta ansvar for revmatikerne, slik at de på nytt kan få terapibasseng som de kan få behandling og trening i.

#mittlivmedas #oslo #norge #diakonhjemmet #lovisenberg #cathinkaguldberg #terapibasseng #behandling #trening #34 #34grader#oslorevmatikere #norskrevmatikerforbund #varmtvannsbasseng #bekhterev #revmatiker #revmatisme #trimtex

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg