hits

Gårsdagens økt i terapibassenget på Diakonhjemmet sykehus

I går var det igjen tid for behandling og trening i terapibasseget på Diakonhjemmet sykehus. Time blir ledert av en dyktig fysioterapeut. Fysioterapeut viser øvelser på land som vi prøver å gjenskape i terapibassenget og rettleder oss hvis vi gjør øvelsene feil.

Klar for en time i terapibassenget

 

Timen varer i ca. 45 minutter. I løpet av denne tiden forbrant jeg 361 kalorier og fettforbrenningen av kalorier var på 44%. Gjennomsnittspulsen var på 115, mens makspulsen var på 151 og minimumspulsen var på 85. Dette var en grei økt, men jeg var veldig sliten etter søndagen skitur. Men godt å få rørt seg litt.

I går testet jeg det nye pulsbeltet til Polar som skulle sitte bedre på. Så testet dette uten kompresjonstrøye. Og ja dette beltet satt mye bedre en det gamle, så fremover kan jeg trene i terapibassenget uten kompresjonstrøye. Dette pulsbeltet har gummiknotter på baksiden, slik at det sitter mye bedre. Beltet kommer i rød farge.

Nytt pulsbelte testet ut

 

#oslorevmatikere #mittlivmedas #norskrevmatikerforbund #norge #mars2017 #sarkiodose  #bekhterev #terapibasseng #varmtvannsbasseng #34grader #behandling #trening #polarv800 #blogg #oslo #diakonhjemmetsykehus #polar #pulsbelte

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

42, Oslo

Jeg er en mann på 42 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 13år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Aksial spondyloartritt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv