Søknad behandlingsreiser høst 2017

Så var det bare å sende inn ny søknad til behandlingsreiser. Men om jeg får tur i år er ikke lett å vite. Jeg var jo så heldig som fikk tur til Tyrkia og Balcova i juni 2017. Nå er jeg sammen med ca. 400 andre satt på venteliste til Igalo i Montenegro, men det er jo ikke plass til alle oss der.

I tillegg er jo ca. 500 plasser til Balcova for høsten 2017 borte. Så nå blir det ikke lett å få tur. Men søker man ikke, så vinner man ikke. Så nå er det bare på nytt å vente i håpet. For skal jeg greier å fortsette reisen jeg har begynt på, så trenger jeg en ny måned med behandling i varmen.

Håper Rikshospitalet og seksjon for behandlingsreiser til utlandet, finner alternative steder å sende oss. Men vet at det kan bli vanskelig for det er jo ikke lett å finne plass nå. Men håper at de kanskje kan utvide tilbudet til Igalo og Vintersol. Greier de å utvide med en ny tur til hvert av disse stedene, vil jo noen flere få tur. Samt at de kanskje kan øke antall deltakere på turene de allerede har til disse to stedene. Men det finnes også steder som kanskje kan ta imot noen pasienter. Da tenker jeg ført på Reuma Sol som er et behandlingssenter på Costa Blanca kysten i Spania. Stedet er eid av Norsk Revmatikerforbund, og her er det terapibasseng samt dyktige fysioterapeuter.

Det ligger også et annet senter i dette området. Dette heter Costa Blanca fysioterapi. Hitt hadde Rikshospitalet turer i 2016. Men vet ikke hvorfor det ikke er turer hitt i 2017. Men det må jo gå an å høre med dem om de også har mulighet til å ta imot noen pasienter.

De må jo prøve å finne plass til de ca. 800 som nå mister tilbudet sitt. Mange av disse er avhengig av dette tilbudet for å kunne ha et så optimalt liv som mulig. For noe er dette også avgjørende for at de greier å stå i jobb. Så håper at Rikshospitalet greier å skaffe til veie så mange plasser som mulig.

På denne linken kan du lese om statlige behandlingsreiser til utlandet, samt finne søknadsskjema.

Oppfyller du kriteriene må du selv fulle ut en pasientsøknad, samt at du må få fastlegen din til å fulle ut en søknad. Du må også sende inn epikrise i fra revmatologen din.

https://oslo-universitetssykehus.no/avdelinger/direktorens-stab/stab-samhandling-og-internasjonalt-samarbeid/behandlingsreiser

Pasientsøknad klar til utfylling

 

#mittlivmedas #blogg #behandlingsreiser #rikshospitalet #tyrkia #balcova #fysioterapeut #fysioterapi #veddemål #sommerkropp2017 #prosjekt2017 #bekhterev #revmatikere #spondylitten #terapibasseng #reumasol #vintersol #igalo #norskrevmatikerforbund

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg