hits

05 januar 2017 - en vinterdag

Da ser det ut som vi får en fantastisk vinterdag i Oslo. Solen skinner, det er bra himmel og vinden er borte. Så i dag river det litt i nesa, når man er ute og går. Dette gjør jo ikke noe, så lenge man har kledd seg godt. Og det fins jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Da var jeg godt kledd

 

Så i dag er jeg glad for at jeg har gått ned noen kilo. Dette gjør at det er god plass under bukse. I dag var det plass til to ullstillongser, samt to ulltrøyer og fortsatt god plass. Men skal du ut i dag, så kle deg godt. Det er kaldt i store deler av landet vårt, og ønsker ikke at noen skal bli syke.

Men det er bare et problem. Vi har for lite snør. Men det lille vi har lager en fantastisk lyd under skoene når man går. Denne lyden er bare helt herlig. Det knitrer og av lyden blir jeg utrolig glad.

Elsker kalde vinterdager

 

#mittlivmedas #bekhterev #januar2017 #oslo #trasop #oppsal #norge #vinter #devold #devoldofnorway #bergans #bergansofnorway #oakley

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv