hits

Oppstart av bassengtrening uke2

Da er det snart på tide å få vasket seg igjen. Så skal bli godt å benytte seg av bassenget på Diakonhjemmet sykehus en liten stund til.

Bekhterevforeningen Oslo og omegn startet opp bassengtreningen sin uke 2. Det vil si at det er trening/behandling mandag den 09.01.17 og tirsdag den 10.01.17. Samme tid som før juleferien.

Jeg trener i terapibassenget

 

Det er noen ledige plasser på mandager. Så er du på jakt etter bassengtrening, kan Bekhterevforeningen tilby dette frem til påske.

Så nå får vi glede oss så lenge vi har bassenget for etter påske 2017 blir det stengt. Men grunnen til dette er at vi som går i bassenget er en kostnad og en byrde for sykehuset. Så de vil heller ha inn nye MR maskiner, slik at de kan tjene penger på noen andre.

De tenker ikke på at vi som går i bassenget uke etter uke, ikke gjør dette for moro skyld. Men fordi vi får en bedre hverdag av å gå der. Så håper at kommunen greier å finne et basseng vi kan bruke frem til de får bygd et nytt.

#mittlivmedas #bekhterev #bekhterevforeningenosloogomegn #oslorevmatikere #norskrevmatikerforbund #terapibasseng #bassentrening #varmtvassbasseng #diakonhjemmet #diakonhjemmetsykehus   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv