Årets tredje julekake ble hjemmelagde risboller

Hjemmelagde risboller er en favoritt blant både små og store i julen. Denne oppskriften på hjemmelagde risboller er laget med puffet ris, lys kokesjokolade, delfiafett, egg, sukker og kaffe.

Ingredienser:

  • 300 g delfia fett (kokosfett)
  • 200 g lys kokesjokolade
  • 2 egg
  • 300 g sukker
  • 2 ss kaffe
  • 2 ts vaniljesukker
  • 12 dl puffet ris.
Ferdige hjemmelagde risboller
  1. 1. Smelt Delfiafettet i en kjele. Grovhakk sjokoladen og la den smelte i delfiafettet.
  2. 2. Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend inn den smeltede sjokoladen, kaffe, vaniljesukker og puffet ris.
  3. 3. Legg i muffinsformer. Avkjøl i kjøleskap frem til servering.

Så var det bare 4 slag igjen. Får se om jeg greier en til i dag.

#mittlivmedas #hjemmelagderisboller #risboller #julekaker #julebaskt #julen2016

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg