Hjemmelagde risboller er en favoritt blant både små og store i julen. Denne oppskriften på hjemmelagde risboller er laget med puffet ris, lys kokesjokolade, delfiafett, egg, sukker og kaffe.
Ingredienser:
- 300 g delfia fett (kokosfett)
- 200 g lys kokesjokolade
- 2 egg
- 300 g sukker
- 2 ss kaffe
- 2 ts vaniljesukker
- 12 dl puffet ris.
- 1. Smelt Delfiafettet i en kjele. Grovhakk sjokoladen og la den smelte i delfiafettet.
- 2. Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend inn den smeltede sjokoladen, kaffe, vaniljesukker og puffet ris.
- 3. Legg i muffinsformer. Avkjøl i kjøleskap frem til servering.
Så var det bare 4 slag igjen. Får se om jeg greier en til i dag.
#mittlivmedas #hjemmelagderisboller #risboller #julekaker #julebaskt #julen2016
0 kommentarer