Årets andre julekake ble kokosmakroner

Det finnes knapt noen enklere julekaker å lage enn kokosmakroner. Dette er en klassisk oppskrift på som er super enkel å lage. Disse herlige småkakene av kokos er gjerne en favoritt hos de yngste.

Ingredienser:

  • 3 stk. egg
  • 150 g. sukker
  • 450 g. kokosmasse
  • 75 g. smeltet smør
  • 1,5 ss hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver.
Kokosmakroner klare for steking
  1. 1. Pisk egg og sukker til eggedosis og vend inn resten av ingrediensene.
  2. 2. Lag topper på et stekebrett med to spiseskjeer.
  3. 3. Stekes i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Avkjøl før servering.
Ferdige kokosmakroner

Nå er det bare fem slag igjen. Får se om jeg kommer i mål

#mittlivmedas #kokosmakroner #julekaker #julebakst #julen2016

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg