hits

En natt med lite søvn

Da har det snart gått et døgn siden jeg satte min første dose med Cosentyx.

Hvordan den virker vet jeg ikke enda, men i går kveld og i natt har det murret i hele kroppen. Om dette skyldes medisinen eller ikke, vet ikke jeg. Men får håpe at det ikke blir flere netter som denne. For i natt sovnet jeg ikke før ca. klokken 04.00 og når du da våkner klokken 07.40. kan det fort bli litt lite med søvn.

Cosentyx 150mg

Men jeg lever i håpet om at Cosentyx skal gi meg en bedre hverdag, selv om man ikke vet bivirkningene på den enda. Jeg velger å prøve den ut, så får vi se om jeg får noen bivirkninger. Men jeg vil heller ha et ok liv, enn et liv med mye smerter. Så da må man jo prøve ut det legene anbefaler. Den som ikke våger intet vinner. Så jeg satser på at jeg vinner denne gangen også.

#mittlivmedas #bekhterev # ankyloserendespondylitt #håp #biologiskmedisin #cosentyx

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv