hits

Blodprøve taking

I dag var det igjen på tide å tappe litt blod på Diakonhjemmet sykehus. Men i dag var det lang ventetid for å få tatt blodpørøver på sykehuset. Satt og ventet i netsen en time, og dette er ikke holdbart.

Grunnen til at jeg tar blodprøver er at jeg har time hos revmatologen her neste uke og revmatologen ønsker nye blodprøver slik at han kan se om sykdommen fortsatt er aktiv eller om den nå har gått i dvale. Men så godt som jeg skjenner min kropp, er det dårlig med dvale her.

Fotograf: Jan Halvard Relbe-Moe

Men enn så lenge får jeg vente i spenning på hva blodprøvene vil si, men skal bli godt å få sjekket kroppen igjen. Og håper jeg da endelig kan få medisinen som jeg har ventet på i snart et år, nemlig Cosentyx. For medisinen jeg går på i dag Enbrel, virker dårlig. Men den som lever får se, men får leve litt til i håpet.

#mittlivmedas #blodprøve #diakonhjemmet #bekhterev #enbrel #cosentyx 

2 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

04.11.2016 kl.13:07

Håper du får en medisin som fungerer <3 Nyt de gode dagene

mittlivmedas

04.11.2016 kl.21:58

Mia: Takker så mye

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv