hits

Husk å kjøp Dagbladet den 12.10.16.

Vil bare minne alle mine venner og bekjente på å kjøpe Dagbladet onsdag den 12.10.16.

I Dagbladet denne dagen er det et bilag, hvor jeg er midtside gutt. I tillegg til å være midtside gutt forteller jeg om hva jeg har gjort med livet mitt de siste månedene. Min reise startet på behandlingsreiser til Balcova i Tyrkia i sommer. Og jeg tror at flere av dere kan greie å snu om på livet deres dere også, eller kanskje dere kjenner noen som dere kan støtte. Slik at de greier å komme over dørstokkmila.


Billag til Dagbladet den 12.10.16.

Dette bilaget er laget av Mediaplanet etter oppdrag fra Norsk Revmatikerforbund. Så er du ikke medlem av dette fantastiske forbundet så meld deg inn. Vi trenger flere medlemmer slik at vi kan legge større press på politikerne, slik at personer med revmatiske sykdommer får en bedre hverdag i Norge.

#mittlivmedas #norskrevmatikerforbund #dagbladet #mediaplanet #bekhterev #oslorevmatikere

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mittlivmedas

mittlivmedas

43, Oslo

Jeg er en mann på 43 år som har levd med sykdommen Bekhterev i 14år. Bekhterev har skiftet navn i det siste. Så forkortelsen er AS som er en forkortelse for Ankyloserende spondylitt (Bekhterevs sykdom, ikke-radiografisk spondyloartritt) #mittlivmedas. Singel Det kan hende det forekommer skrive feil her. Hvis det skjer skyldes det at jeg har dysleksi også

Kategorier

Arkiv