Webinar om hjerte/kar-risikoen for deg som har en revmatisk sykdom

I morgen er det webinar om hjerte/kar-risiko for personer med en revmatisk sykdom. I tillegg til legen Sella Provan og fysioterapeuten Silje Halvorsen Sveaas, så kommer det en revmatiker og snakker om hvordan han ble syk, samt hav han har gjort for å komme i bedre form. Så anbefaler alle å se på dette. Linken til webinaret finner nederst på siden.

Mange med revmatisk sykdom opplever at det medfølger ulike følgetilstander. En av de mest alvorlige følgesykdommene er hjerte- og karsykdom.

Personer med revmatisk inflammatorisk sykdom har økt risiko for hjerte- og karsykdommer. Dette setter NRF på agendaen når vi den 30. august inviterer til webinar. Alle som vil kan følge webinaret via NRFs nettside helt gratis.

Tema på webinaret
· Hva er årsakene til følgesykdommene?
· Hva bør du følge med på?
· Hvordan kan du forebygge hjerte- og karsykdom?

Spesialister i panelet
NRF har fått med oss lege Sella Provan og fysioterapeut Silje Halvorsen Sveaas som hjelper oss å belyse temaet. I tillegg vil brukere og ansatte i NRF delta.

Har du spørsmål som du ønsker belyst?
Vi ønsker at du på forhånd sender inn spørsmål som du vil at vi skal belyse i webinaret. Du kan sende dine spørsmål via mail til NRFs rådgiver Kristin K. Urrang på epost [email protected]

Fakta om webinaret
Webinaret livestreames, slik at du kan følge det direkte fra din stue. Det er gratis å følge webinaret. I etterkant vil det bli laget en kortfilm av webinaret for dem som ikke har anledning til å følge det direkte.

Følg webinaret på følgende adresse:
http://www.ustream.tv/channel/YwvfK7dQx2R

2 kommentarer
    1. Jeg har psoriasis artritt og 90 % sikkerhet for også Beckdrews. I tillegg har jeg diabetes 2 og litt høyt blodtrykk. Jeg veier 125 kg og er 181 høy. 49 år mann 👨 med arvelig diabetes og rewmatisme. Bør jeg få en grundig sjekk av hjertet mitt? Og i tilfelle hvor kan jeg få utført dette uten og blakke meg helt…?

    2. Trond Magne Schultz: Du bør først høre med fastlegen din, og så kan fastlegen videresende deg til en spesialist hvis du skulle trenge dette. Men viktig at fastlegen sjekker kolesterol og blodtrykk jevnlig.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg